Вулгарно - категорија

наебе повеќе

наебат
Вид збор: Глагол, свршен
Влезе во невоља.
Англиски: fuck

никаков повеќе

Види и: никаков (прид.)
мн. никакви
Вид збор: Именка, машки род
никаквец
Англиски: bastard Албански: bastard
г - д - е - з - и - к - л - м - н - о - п - р - с - ч - ш