Вулгарно - категорија

чакија повеќе

мн. чакии
Вид збор: Именка, женски род
онанија
Англиски: masturbation

чанта повеќе

мн. чанти
Вид збор: Именка, женски род
Погрдно за жена.
Англиски: slut Албански: zuskë, lavire

чантиче повеќе

Види и: чанта (ж.)
мн. чантичиња
Вид збор: Именка, среден род
чанта
Англиски: slut Албански: çantë
г - д - е - з - и - к - л - м - н - о - п - р - с - ч - ш