Вулгарно - категорија

шупак повеќе

мн. шупаци
Вид збор: Именка, машки род
Навредлив збор за човек.
Англиски: asshole Српски: шупак
г - д - е - з - и - к - л - м - н - о - п - р - с - ч - ш