Географија - категорија

Желево повеќе

Вид збор: Име
Антартикон, село во Леринска околија, (21º12' x 40º45'), Грција
Грчки: Ανταρτικον
а - б - в - г - д - е - ж - з - и - ј - к - л - љ - м - н - њ - о - п - р - с - т - у - ф - х - ц - ч - џ - ш