Груб збор - категорија

белосветски повеќе

белосветскиот
Вид збор: Придавка
Неморален (обично за жена оддадена на блуд).
Англиски: amoral
а - б - в - г - д - ѓ - е - ж - и - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - ц - ч - џ - ш