Груб збор - категорија

ебате повеќе

Вид збор: Извик
Пцост упатена кон некого или нешто.
Англиски: fuck
а - б - в - г - д - ѓ - е - ж - и - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - ц - ч - џ - ш