Груб збор - категорија

нафука повеќе

нафукаат
Вид збор: Глагол, свршен
Премногу најаде, испрејаде некого.
Англиски: stuff Албански: haj tepër, ndërtem

ниеден повеќе

ниедна
Вид збор: Придавка
Во обрати за изразување презир, навреда, негодување.
Англиски: nobody
а - б - в - г - д - ѓ - е - ж - и - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - ц - ч - џ - ш