Груб збор - категорија

џвркло повеќе

мн. џвркловци
Вид збор: Именка, машки род
серко
Англиски: bugger
а - б - в - г - д - ѓ - е - ж - и - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - ц - ч - џ - ш