Информатика - категорија

навигира повеќе

навигираат
Вид збор: Глагол, свршен и несвршен
Пребарува информации во интернет.
Англиски: navigate

неподнесување повеќе

Вид збор: Именка, среден род
инкомпатибилност
Англиски: incompatibility Албански: mospërshtatje
а - б - в - г - д - е - и - к - л - м - н - о - п - р - с - т - ф - х - ц - ч - ш