Иронично - категорија

убав повеќе

убави
Вид збор: Придавка
лош
Англиски: good Албански: i mirë

убаво повеќе

Вид збор: Честичка
Не е точно, не е во ред кажаното.
Англиски: nice
а - б - в - г - д - з - ѕ - и - ј - к - м - н - о - п - р - с - у - ф - х - ш