Медицина - категорија

aсимптоматски повеќе

асимптоматскиот
Вид збор: Придавка
Што е без симптом.
Англиски: asymptomatic
a - а - б - в - г - д - е - ж - з - и - ј - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - х - ц - ч - џ - ш