Народна поезија - категорија

дели повеќе

Вид збор: Именка, машки род
Само со имиња.
Англиски: crazy Турски: deli Албански: deli
а - б - в - г - д - ѓ - ж - з - ѕ - и - к - л - љ - о - п - р - с - т - у - ф - ц - ч - џ - ш