Нестандарден збор - категорија

југоносталгичар повеќе

мн. југоносталгичари
Вид збор: Именка, машки род
Лице што сѐ уште чезнее за поранешната СФРЈ.
а - б - в - г - д - ѓ - е - з - и - ј - к - л - м - н - о - п - р - с - т - у - ф - х - ц - ч - ш