среденост ж.

среденост (ж.)

Во таа проѕирна среденост на работите владее постојаниот хаос. што е причината да не можам да го живеам сопствениот живот.
„Читај ми ги мислите“ од Ивана Иванова Канго (2012)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК