абнормален прид.

абнормален (прид.)

Затоа: перспективите на новата народна уметност се: дебилни, никакви, абнормални и анонимни.
„Папокот на светот“ од Венко Андоновски (2000)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи