дабовина ж.

дабовина (ж.)

Тогаш Фред се сети дека онаа голема сребрена маса од дабовина остана зад нас и тој веднаш отрча по неа.
„МАРГИНА бр. 17-18“ (1995)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК