менструира св. и несв.

менструира (св. и несв.)

Што значи смрт? Зошто одредени единки менструираат, а други не?
„Последниот балкански вампир“ од Дејан Дуковски (1989)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК