печатар м.
печатарски прид.

печатар (м.)

Зошто да се дизајнираат нови фонтови кога има повеќе од доволно одлични фонтови кои ги задоволоуваат потребите на денешните графички дизајнери и печатари?
„Маргина бр. 36“ (1997)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи