• вклучи (гл.) градски (прид.)
  • вклучи (гл.) друг (прид.)
  • вклучи (гл.) мал (прид.)
  • вклучи (гл.) мој (прид.)
  • вклучи (гл.) широк (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК