• влечка (гл.) нога (имн.)
 • влечка (гл.) багаж (имн.)
 • влечка (гл.) бинлак (имн.)
 • влечка (гл.) жена (имн.)
 • влечка (гл.) затвореник (имн.)
 • влечка (гл.) копачка (имн.)
 • влечка (гл.) купиште (имн.)
 • влечка (гл.) луѓе (имн.)
 • влечка (гл.) мајка (имн.)
 • влечка (гл.) сад (имн.)
 • влечка (гл.) сандак (имн.)
 • влечка (гл.) стол (имн.)
 • влечка (гл.) трбушка (имн.)
 • влечка (гл.) час (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК