• влечка (гл.) како (прил.)
  • влечка (гл.) доста (прил.)
  • влечка (гл.) нагоре (прил.)
  • влечка (гл.) надолу (прил.)
  • влечка (гл.) назад (прил.)
  • влечка (гл.) некако (прил.)
  • влечка (гл.) онаму (прил.)
  • влечка (гл.) тромо (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК