• доминира (гл.) ашкенази (имн.)
 • доминира (гл.) баклава (имн.)
 • доминира (гл.) бетон (имн.)
 • доминира (гл.) бункер (имн.)
 • доминира (гл.) екологист (имн.)
 • доминира (гл.) идеја (имн.)
 • доминира (гл.) инерција (имн.)
 • доминира (гл.) книга (имн.)
 • доминира (гл.) маж (имн.)
 • доминира (гл.) манија (имн.)
 • доминира (гл.) нешто (имн.)
 • доминира (гл.) оган (имн.)
 • доминира (гл.) раскажување (имн.)
 • доминира (гл.) тврдина (имн.)
 • доминира (гл.) фабрика (имн.)
 • доминира (гл.) хумор (имн.)
 • доминира (гл.) цигла (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК