• доминира (гл.) визуелен (прид.)
  • доминира (гл.) ендемичен (прид.)
  • доминира (гл.) интелектуален (прид.)
  • доминира (гл.) нејзин (прид.)
  • доминира (гл.) нивен (прид.)
  • доминира (гл.) омилен (прид.)
  • доминира (гл.) романтичен (прид.)
  • доминира (гл.) централен (прид.)
  • доминира (гл.) црвен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК