• игра (гл.) оро (имн.)
 • игра (гл.) улога (имн.)
 • игра (гл.) шах (имн.)
 • игра (гл.) карта (имн.)
 • игра (гл.) игра (имн.)
 • игра (гл.) криенка (имн.)
 • игра (гл.) мајтап (имн.)
 • игра (гл.) фудбал (имн.)
 • игра (гл.) балет (имн.)
 • игра (гл.) брканица (имн.)
 • игра (гл.) војна (имн.)
 • игра (гл.) дете (имн.)
 • игра (гл.) дечиња (имн.)
 • игра (гл.) кошарка (имн.)
 • игра (гл.) лекар (имн.)
 • игра (гл.) мечка (имн.)
 • игра (гл.) одблесок (имн.)
 • игра (гл.) око (имн.)
 • игра (гл.) пинг-понг (имн.)
 • игра (гл.) покер (имн.)
 • игра (гл.) ролја (имн.)
 • игра (гл.) светлина (имн.)
 • игра (гл.) циркус (имн.)
 • игра (гл.) чочек (имн.)
 • игра (гл.) баскет (имн.)
 • игра (гл.) бинго (имн.)
 • игра (гл.) бог (имн.)
 • игра (гл.) валцер (имн.)
 • игра (гл.) видеоигра (имн.)
 • игра (гл.) вилица (имн.)
 • игра (гл.) војник (имн.)
 • игра (гл.) глувче (имн.)
 • игра (гл.) доброчинител (имн.)
 • игра (гл.) докторка (имн.)
 • игра (гл.) домино (имн.)
 • игра (гл.) другарче (имн.)
 • игра (гл.) дузина (имн.)
 • игра (гл.) живот (имн.)
 • игра (гл.) заобленост (имн.)
 • игра (гл.) играч (имн.)
 • игра (гл.) иронија (имн.)
 • игра (гл.) кентаур (имн.)
 • игра (гл.) ламбада (имн.)
 • игра (гл.) ластик (имн.)
 • игра (гл.) машко (имн.)
 • игра (гл.) монопол (имн.)
 • игра (гл.) море (имн.)
 • игра (гл.) насмевка (имн.)
 • игра (гл.) негувателка (имн.)
 • игра (гл.) нешто (имн.)
 • игра (гл.) одбојка (имн.)
 • игра (гл.) партија (имн.)
 • игра (гл.) пасијанс (имн.)
 • игра (гл.) паша (имн.)
 • игра (гл.) пајдушка (имн.)
 • игра (гл.) петкамен (имн.)
 • игра (гл.) политичар (имн.)
 • игра (гл.) син (имн.)
 • игра (гл.) слабина (имн.)
 • игра (гл.) срце (имн.)
 • игра (гл.) табла (имн.)
 • игра (гл.) танго (имн.)
 • игра (гл.) тешкото (имн.)
 • игра (гл.) топка (имн.)
 • игра (гл.) хула (имн.)
 • игра (гл.) чарлстон (имн.)
 • игра (гл.) челик (имн.)
 • игра (гл.) шеш-беш (имн.)
 • игра (гл.) јаболкце (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК