• извлече (гл.) од (предл.)
  • извлече (гл.) без (предл.)
  • извлече (гл.) во (предл.)
  • извлече (гл.) со (предл.)
  • извлече (гл.) на (предл.)
  • извлече (гл.) с (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК