• наведне (гл.) глава (имн.)
  • наведне (гл.) око (имн.)
  • наведне (гл.) поглед (имн.)
  • наведне (гл.) агент (имн.)
  • наведне (гл.) гранка (имн.)
  • наведне (гл.) отец (имн.)
  • наведне (гл.) рог (имн.)
  • наведне (гл.) сонце (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК