• ничкоса (гл.) глава (имн.)
  • ничкоса (гл.) дедо (имн.)
  • ничкоса (гл.) поглед (имн.)
  • ничкоса (гл.) свет (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК