• ничкоса (гл.) во (предл.)
  • ничкоса (гл.) низ (предл.)
  • ничкоса (гл.) со (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК