• организира (гл.) го (зам.)
  • организира (гл.) себеси (зам.)
  • организира (гл.) ги (зам.)
  • организира (гл.) некаков (зам.)
  • организира (гл.) некој (зам.)
  • организира (гл.) оваа (зам.)
  • организира (гл.) секаков (зам.)
  • организира (гл.) сиот (зам.)
  • организира (гл.) таков (зам.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК