• организира (гл.) штрајк (имн.)
 • организира (гл.) дезертерство (имн.)
 • организира (гл.) кампања (имн.)
 • организира (гл.) борба (имн.)
 • организира (гл.) војна (имн.)
 • организира (гл.) врска (имн.)
 • организира (гл.) готвење (имн.)
 • организира (гл.) детиште (имн.)
 • организира (гл.) дочек (имн.)
 • организира (гл.) забава (имн.)
 • организира (гл.) задруга (имн.)
 • организира (гл.) комуна (имн.)
 • организира (гл.) комуникација (имн.)
 • организира (гл.) курс (имн.)
 • организира (гл.) лов (имн.)
 • организира (гл.) лотарија (имн.)
 • организира (гл.) марш (имн.)
 • организира (гл.) мисла (имн.)
 • организира (гл.) митинг (имн.)
 • организира (гл.) момче (имн.)
 • организира (гл.) народ (имн.)
 • организира (гл.) отпор (имн.)
 • организира (гл.) партија (имн.)
 • организира (гл.) побуна (имн.)
 • организира (гл.) полковник (имн.)
 • организира (гл.) попис (имн.)
 • организира (гл.) превоз (имн.)
 • организира (гл.) пречекорување (имн.)
 • организира (гл.) прикаже (имн.)
 • организира (гл.) проекција (имн.)
 • организира (гл.) протест (имн.)
 • организира (гл.) процес (имн.)
 • организира (гл.) работа (имн.)
 • организира (гл.) работење (имн.)
 • организира (гл.) свирка (имн.)
 • организира (гл.) синдикат (имн.)
 • организира (гл.) систем (имн.)
 • организира (гл.) текст (имн.)
 • организира (гл.) турнир (имн.)
 • организира (гл.) управа (имн.)
 • организира (гл.) чувство (имн.)
 • организира (гл.) ширење (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК