• организира (гл.) во (предл.)
  • организира (гл.) со (предл.)
  • организира (гл.) според (предл.)
  • организира (гл.) за (предл.)
  • организира (гл.) против (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК