• организира (гл.) свој (прид.)
 • организира (гл.) голем (прид.)
 • организира (гл.) прв (прид.)
 • организира (гл.) разен (прид.)
 • организира (гл.) балкански (прид.)
 • организира (гл.) воен (прид.)
 • организира (гл.) граѓански (прид.)
 • организира (гл.) домашен (прид.)
 • организира (гл.) колективен (прид.)
 • организира (гл.) легален (прид.)
 • организира (гл.) минијатурен (прид.)
 • организира (гл.) млад (прид.)
 • организира (гл.) нов (прид.)
 • организира (гл.) општ (прид.)
 • организира (гл.) психички (прид.)
 • организира (гл.) сличен (прид.)
 • организира (гл.) собирен (прид.)
 • организира (гл.) таканаречен (прид.)
 • организира (гл.) јавен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК