• ослободи (гл.) од (предл.)
  • ослободи (гл.) за (предл.)
  • ослободи (гл.) како (предл.)
  • ослободи (гл.) со (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК