• ослободи (гл.) свој (прид.)
 • ослободи (гл.) германски (прид.)
 • ослободи (гл.) голем (прид.)
 • ослободи (гл.) иден (прид.)
 • ослободи (гл.) поголем (прид.)
 • ослободи (гл.) балкански (прид.)
 • ослободи (гл.) долг (прид.)
 • ослободи (гл.) егејски (прид.)
 • ослободи (гл.) мал (прид.)
 • ослободи (гл.) млад (прид.)
 • ослободи (гл.) мој (прид.)
 • ослободи (гл.) наш (прид.)
 • ослободи (гл.) небесен (прид.)
 • ослободи (гл.) нов (прид.)
 • ослободи (гл.) одреден (прид.)
 • ослободи (гл.) политички (прид.)
 • ослободи (гл.) разен (прид.)
 • ослободи (гл.) сакан (прид.)
 • ослободи (гл.) сегашен (прид.)
 • ослободи (гл.) сопствен (прид.)
 • ослободи (гл.) цел (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК