• откине (гл.) парче (имн.)
 • откине (гл.) поглед (имн.)
 • откине (гл.) болка (имн.)
 • откине (гл.) воздишка (имн.)
 • откине (гл.) врв (имн.)
 • откине (гл.) генерал (имн.)
 • откине (гл.) глава (имн.)
 • откине (гл.) грамада (имн.)
 • откине (гл.) дел (имн.)
 • откине (гл.) збор (имн.)
 • откине (гл.) капка (имн.)
 • откине (гл.) лист (имн.)
 • откине (гл.) лице (имн.)
 • откине (гл.) орел (имн.)
 • откине (гл.) прамен (имн.)
 • откине (гл.) радост (имн.)
 • откине (гл.) рака (имн.)
 • откине (гл.) сегашност (имн.)
 • откине (гл.) синчец (имн.)
 • откине (гл.) солза (имн.)
 • откине (гл.) јатаган (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК