• планира (гл.) живот (имн.)
  • планира (гл.) концентрира (имн.)
  • планира (гл.) крај (имн.)
  • планира (гл.) мерка (имн.)
  • планира (гл.) одмазда (имн.)
  • планира (гл.) среќа (имн.)
  • планира (гл.) убиство (имн.)
  • планира (гл.) утрешен (имн.)
  • планира (гл.) човек (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК