• планира (гл.) свој (прид.)
  • планира (гл.) вистински (прид.)
  • планира (гл.) голем (прид.)
  • планира (гл.) друг (прид.)
  • планира (гл.) следен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК