• појави (гл.) слика (имн.)
 • појави (гл.) брат (имн.)
 • појави (гл.) вода (имн.)
 • појави (гл.) глава (имн.)
 • појави (гл.) лице (имн.)
 • појави (гл.) Бугарин (имн.)
 • појави (гл.) авион (имн.)
 • појави (гл.) баба (имн.)
 • појави (гл.) башибозук (имн.)
 • појави (гл.) богородица (имн.)
 • појави (гл.) гласина (имн.)
 • појави (гл.) глувче (имн.)
 • појави (гл.) грч (имн.)
 • појави (гл.) дамка (имн.)
 • појави (гл.) девојче (имн.)
 • појави (гл.) дедо (имн.)
 • појави (гл.) дело (имн.)
 • појави (гл.) другар (имн.)
 • појави (гл.) дупчалка (имн.)
 • појави (гл.) жена (имн.)
 • појави (гл.) змеј (имн.)
 • појави (гл.) змија (имн.)
 • појави (гл.) зрак (имн.)
 • појави (гл.) зрнце (имн.)
 • појави (гл.) израз (имн.)
 • појави (гл.) камен (имн.)
 • појави (гл.) капетан (имн.)
 • појави (гл.) келнер (имн.)
 • појави (гл.) коза (имн.)
 • појави (гл.) колона (имн.)
 • појави (гл.) коментар (имн.)
 • појави (гл.) кондуктер (имн.)
 • појави (гл.) криза (имн.)
 • појави (гл.) купувач (имн.)
 • појави (гл.) лавина (имн.)
 • појави (гл.) лишај (имн.)
 • појави (гл.) луѓе (имн.)
 • појави (гл.) мевце (имн.)
 • појави (гл.) мечка (имн.)
 • појави (гл.) можност (имн.)
 • појави (гл.) мома (имн.)
 • појави (гл.) насмевка (имн.)
 • појави (гл.) началник (имн.)
 • појави (гл.) низа (имн.)
 • појави (гл.) ново (имн.)
 • појави (гл.) нос (имн.)
 • појави (гл.) облак (имн.)
 • појави (гл.) партија (имн.)
 • појави (гл.) пиленце (имн.)
 • појави (гл.) поим (имн.)
 • појави (гл.) полицаец (имн.)
 • појави (гл.) полковник (имн.)
 • појави (гл.) поручник (имн.)
 • појави (гл.) потреба (имн.)
 • појави (гл.) пресвртница (имн.)
 • појави (гл.) ракета (имн.)
 • појави (гл.) рибар (имн.)
 • појави (гл.) сват (имн.)
 • појави (гл.) свирач (имн.)
 • појави (гл.) сениште (имн.)
 • појави (гл.) сејмен (имн.)
 • појави (гл.) сладолед (имн.)
 • појави (гл.) солза (имн.)
 • појави (гл.) сомневање (имн.)
 • појави (гл.) стаорец (имн.)
 • појави (гл.) стражар (имн.)
 • појави (гл.) стремеж (имн.)
 • појави (гл.) текст (имн.)
 • појави (гл.) фенер (имн.)
 • појави (гл.) хероин (имн.)
 • појави (гл.) јаничар (имн.)
 • појави (гл.) џип (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК