• појави (гл.) во (предл.)
 • појави (гл.) на (предл.)
 • појави (гл.) со (предл.)
 • појави (гл.) пред (предл.)
 • појави (гл.) од (предл.)
 • појави (гл.) за (предл.)
 • појави (гл.) зад (предл.)
 • појави (гл.) како (предл.)
 • појави (гл.) кај (предл.)
 • појави (гл.) меѓу (предл.)
 • појави (гл.) низ (предл.)
 • појави (гл.) помеѓу (предл.)
 • појави (гл.) преку (предл.)
 • појави (гл.) при (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК