• појави (гл.) како (прил.)
 • појави (гл.) некаде (прил.)
 • појави (гл.) таму (прил.)
 • појави (гл.) токму (прил.)
 • појави (гл.) толку (прил.)
 • појави (гл.) уште (прил.)
 • појави (гл.) лично (прил.)
 • појави (гл.) повторно (прил.)
 • појави (гл.) секогаш (прил.)
 • појави (гл.) сосема (прил.)
 • појави (гл.) тогаш (прил.)
 • појави (гл.) веднаш (прил.)
 • појави (гл.) веќе (прил.)
 • појави (гл.) главно (прил.)
 • појави (гл.) двапати (прил.)
 • појави (гл.) директно (прил.)
 • појави (гл.) еднаш (прил.)
 • појави (гл.) ко (прил.)
 • појави (гл.) насекаде (прил.)
 • појави (гл.) некогаш (прил.)
 • појави (гл.) неколцина (прил.)
 • појави (гл.) ненадеен (прил.)
 • појави (гл.) ненадејно (прил.)
 • појави (гл.) непосредно (прил.)
 • појави (гл.) никаде (прил.)
 • појави (гл.) ноќе (прил.)
 • појави (гл.) обично (прил.)
 • појави (гл.) однекаде (прил.)
 • појави (гл.) полека (прил.)
 • појави (гл.) поредок (прил.)
 • појави (гл.) првпат (прил.)
 • појави (гл.) премногу (прил.)
 • појави (гл.) само (прил.)
 • појави (гл.) секојпат (прил.)
 • појави (гл.) така (прил.)
 • појави (гл.) цврсто (прил.)
 • појави (гл.) широко (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК