• претстави (гл.) себеси (зам.)
 • претстави (гл.) таа (зам.)
 • претстави (гл.) некаков (зам.)
 • претстави (гл.) си (зам.)
 • претстави (гл.) сиот (зам.)
 • претстави (гл.) ви (зам.)
 • претстави (гл.) каков (зам.)
 • претстави (гл.) некој (зам.)
 • претстави (гл.) ние (зам.)
 • претстави (гл.) ништо (зам.)
 • претстави (гл.) оваа (зам.)
 • претстави (гл.) се (зам.)
 • претстави (гл.) таков (зам.)
 • претстави (гл.) тој (зам.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК