• претстави (гл.) како (прил.)
 • претстави (гл.) само (прил.)
 • претстави (гл.) мошне (прил.)
 • претстави (гл.) токму (прил.)
 • претстави (гл.) уште (прил.)
 • претстави (гл.) чудесно (прил.)
 • претстави (гл.) авторитетно (прил.)
 • претстави (гл.) идеален (прил.)
 • претстави (гл.) кривичен (прил.)
 • претстави (гл.) непотребен (прил.)
 • претстави (гл.) несвесно (прил.)
 • претстави (гл.) ноќта (прил.)
 • претстави (гл.) обично (прил.)
 • претстави (гл.) повеќе (прил.)
 • претстави (гл.) ретко (прил.)
 • претстави (гл.) своевидно (прил.)
 • претстави (гл.) убаво (прил.)
 • претстави (гл.) целосно (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК