• привлече (гл.) голем (прид.)
 • привлече (гл.) еден (прид.)
 • привлече (гл.) негов (прид.)
 • привлече (гл.) необичен (прид.)
 • привлече (гл.) странски (прид.)
 • привлече (гл.) ваш (прид.)
 • привлече (гл.) виток (прид.)
 • привлече (гл.) друг (прид.)
 • привлече (гл.) задолжен (прид.)
 • привлече (гл.) импровизиран (прид.)
 • привлече (гл.) концертен (прид.)
 • привлече (гл.) наш (прид.)
 • привлече (гл.) нејзин (прид.)
 • привлече (гл.) нов (прид.)
 • привлече (гл.) разен (прид.)
 • привлече (гл.) ситен (прид.)
 • привлече (гл.) следен (прид.)
 • привлече (гл.) фамозен (прид.)
 • привлече (гл.) централен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК