• привлече (гл.) уште (прил.)
  • привлече (гл.) блиску (прил.)
  • привлече (гл.) веќе (прил.)
  • привлече (гл.) меѓусебно (прил.)
  • привлече (гл.) назад (прил.)
  • привлече (гл.) некаде (прил.)
  • привлече (гл.) овде (прил.)
  • привлече (гл.) само (прил.)
  • привлече (гл.) сериозно (прил.)
  • привлече (гл.) спасоносно (прил.)
  • привлече (гл.) таму (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК