• реши (гл.) македонски (прид.)
 • реши (гл.) вонсудски (прид.)
 • реши (гл.) ист (прид.)
 • реши (гл.) сам (прид.)
 • реши (гл.) балкански (прид.)
 • реши (гл.) богат (прид.)
 • реши (гл.) главен (прид.)
 • реши (гл.) друг (прид.)
 • реши (гл.) жив (прид.)
 • реши (гл.) мој (прид.)
 • реши (гл.) најзначаен (прид.)
 • реши (гл.) пензионерски (прид.)
 • реши (гл.) свој (прид.)
 • реши (гл.) цел (прид.)
 • реши (гл.) црн (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК