• секне (гл.) вода (имн.)
  • секне (гл.) глас (имн.)
  • секне (гл.) млеко (имн.)
  • секне (гл.) нос (имн.)
  • секне (гл.) грло (имн.)
  • секне (гл.) око (имн.)
  • секне (гл.) река (имн.)
  • секне (гл.) тропот (имн.)
  • секне (гл.) цицка (имн.)
  • секне (гл.) јаз (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК