• скроти (гл.) дивина (имн.)
  • скроти (гл.) душа (имн.)
  • скроти (гл.) езеро (имн.)
  • скроти (гл.) завист (имн.)
  • скроти (гл.) злоба (имн.)
  • скроти (гл.) историја (имн.)
  • скроти (гл.) луња (имн.)
  • скроти (гл.) одделение (имн.)
  • скроти (гл.) план (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК