• скроти (гл.) негов (прид.)
  • скроти (гл.) свој (прид.)
  • скроти (гл.) див (прид.)
  • скроти (гл.) мајчин (прид.)
  • скроти (гл.) нејзин (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК