• смири (гл.) совест (имн.)
 • смири (гл.) болка (имн.)
 • смири (гл.) ситуација (имн.)
 • смири (гл.) глад (имн.)
 • смири (гл.) време (имн.)
 • смири (гл.) глас (имн.)
 • смири (гл.) лутина (имн.)
 • смири (гл.) мајка (имн.)
 • смири (гл.) оган (имн.)
 • смири (гл.) работа (имн.)
 • смири (гл.) срце (имн.)
 • смири (гл.) топка (имн.)
 • смири (гл.) викотница (имн.)
 • смири (гл.) врева (имн.)
 • смири (гл.) гладост (имн.)
 • смири (гл.) глетка (имн.)
 • смири (гл.) дамар (имн.)
 • смири (гл.) движење (имн.)
 • смири (гл.) дедо (имн.)
 • смири (гл.) дете (имн.)
 • смири (гл.) дух (имн.)
 • смири (гл.) душа (имн.)
 • смири (гл.) жена (имн.)
 • смири (гл.) задишаност (имн.)
 • смири (гл.) земја (имн.)
 • смири (гл.) илуминација (имн.)
 • смири (гл.) кашлица (имн.)
 • смири (гл.) куче (имн.)
 • смири (гл.) куќа (имн.)
 • смири (гл.) липот (имн.)
 • смири (гл.) луѓе (имн.)
 • смири (гл.) младич (имн.)
 • смири (гл.) напад (имн.)
 • смири (гл.) немир (имн.)
 • смири (гл.) нерв (имн.)
 • смири (гл.) од (имн.)
 • смири (гл.) поет (имн.)
 • смири (гл.) помисла (имн.)
 • смири (гл.) прст (имн.)
 • смири (гл.) пукање (имн.)
 • смири (гл.) раја (имн.)
 • смири (гл.) селанец (имн.)
 • смири (гл.) село (имн.)
 • смири (гл.) состојба (имн.)
 • смири (гл.) страст (имн.)
 • смири (гл.) татенце (имн.)
 • смири (гл.) татко (имн.)
 • смири (гл.) треска (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК