• спечали (гл.) нешто (прил.)
  • спечали (гл.) повеќе (прил.)
  • спечали (гл.) доста (прил.)
  • спечали (гл.) побргу (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК